• info@proudonline.fi
  • Yli 150€ tilauksiin ILMAINEN toimitus
  • AVAJAISTARJOUS kaikki (paitsi piilolasit) -10% koodilla PROUD10
  • info@proudonline.fi
  • Yli 150€ tilauksiin ILMAINEN toimitus
  • AVAJAISTARJOUS kaikki (paitsi piilolasit) -10% koodilla PROUD10

Lahjakortti PROUDONLINE by Proud Optiikka NETTIKAUPPAAN +10% extraa!

alkaen 10,00 €

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

Auta yrittäjää selviämään koronaepidempian aiheuttamasta talousahdingosta!


Osta lahjakortti PROUDONLINE by Proud Optiikka nettikauppaan. Anna se lahjaksi ystävälle, puolisolle, äidille, kummille, mummille... tai vaikka itselle!


Ostamalla lahjakortin nyt, saat siihen arvoa 10% lisää, koska nettikaupassa et voi hyödyntää sekä lahjakorttia että koodi-tarjousta samaan aikaan.


Lahjakortin ostaja saa kertakäyttöisen koodin sähköpostiinsa joka on toimituksen jälkeen käytettävissä. Teemme koodit ns. "käsin" koneella eli toimitamme lahjakortin normaalisti viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Lahjakortti on voimassa 6kk. Tämä lahjakortti on voimassa vain PROUDONLINE-nettikauppaan, ei käy lahjakorttina myymälässä. Myymälän lahjakorttiin, on erillinen tuote myynnissä.


Lahjakortin käyttö:

Lahjakorttikoodin käytetään syöttämällä se ostoskorissa tilaukselle. Lahjakorttikoodilla on tiettyjä rajoituksia, mitkä kannattaa huomioida. Lahjakorti arvo täytyy käyttää kerralla. Siitä ei saa niin sanotusti rahasta takaisin. Nettikaupassa on mahdollista käyttää vain yksi kuponkikoodi per tilaus, joten useita lahjakortteja ei voi yhdistää eikä lahjakorttia voi käyttää alennuskoodien kanssa. Koodi on kertakäyttöinen.

Palaa kohteeseen LAHJAKORTIT